Közterületi rendteremtési kísérletek Budapesten (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző áttekintést nyújt a közterületek használatára vonatkozó helyi jogalkotási tendenciákról. A fókuszban a hajléktalanság, a strandolókkal és kéregetőkkel szembeni erőszakos közigazgatási és rendészeti fellépések állnak.