Ismeretelméleti kérdések a bizonyítást érintő technikai fejlődés tükrében (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző a kognitív tudomány és a technológia legújabb eredményeire építve a bizonyítékok szakértők általi felismerésével kapcsolatos kognitív problémákra összpontosít a büntetőeljárás keretében.