Poligráf a büntetőeljárásban (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző a korszerű poligráftechnológia bemutatása mellett értékelést ad a hazugságvizsgálók büntetőeljárásban betöltött szerepéről, valamint az általuk szolgáltatható bizonyíték természetéről.