A fiatalkorúak büntető igazságszolgáltatása (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző átfogó elemzést nyújt a fiatalkorúak büntetőjogáról, szociológiai, kriminológiai és eljárásjogi megközelítésben, egyúttal jogszabályi reformokra vonatkozó ajánlásokat is megfogalmaz.