Az információ kriminalisztikai ontológiája, bizonyításelméleti transzformációjának kérdései a nyomozásban (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző elméleti áttekintést nyújt az információk feldolgozásának folyamatáról a bűnügyi nyomozások során.