A bűnüldözési célú titkos információgyűjtés és titkos adatszerzés néhány kérdésköre (Belügyi Szemle, 2011)
A tanulmány a bűnüldözési célú titkos információgyűjtés és titkos adatszerzés magyarországi gyakorlatát vizsgálja, különös tekintettel az alkotmányos keretekre, a jogszabályi háttérre és a gyakorlati alkalmazás során felmerülő problémákra. A szerző elemzi a jogintézmények közötti különbségeket, azok szabályozásának változásait, valamint a bizonyítékok büntetőeljárásban való felhasználhatóságának feltételeit.