A vagyonvisszaszerzés jogi és gyakorlati lehetőségei az Egyesült Királyságban és Németországban (Belügyi Szemle, 2011)
A magyar jogalkotók és jogalkalmazók számára nyújtott példák érdekében a szerzők összehasonlítják az angolszász és a kontinentális jogrendszerek vagyon-visszaszerzési elméletét és gyakorlatát.