Tóth J. Zoltán: Halálbüntetés pró és kontra (Belügyi Szemle, 2015)
A kötet elsősorban azoknak ajánlható, akik a halálbüntetés egyes aspektusaival kapcsolatos vitát meghatározó ellentétes álláspontokat kívánják megismerni, és nyitottak új szempontok befogadására és mérlegelésére.