A terrorcselekmény tényállásának értékelése az uniós követelmények tükrében (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt a terrorizmussal kapcsolatos magyar büntetőjogi rendelkezésekről a vonatkozó uniós jogszabályok tükrében.