A felderítés, hírszerzés, titkos információgyűjtés elvei és gyakorlata (Belügyi Szemle, 2015)
Összehasonlító értékeléssel a szerző áttekintést nyújt a titkos információgyűjtés elveiről és gyakorlatáról Magyarországon.