Informatikai bűncselekmények és nyomozásuk az Egyesült Királyságban (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt a informatikai bűnözéssel kapcsolatos bűncselekmények britt modelljéről, a számítógépes visszaélésekről szóló 1990-es törvényről, valamint annak az Egyesült Királyságban történő alkalmazásáról.