Lehetséges eszközök a rendőri korrupció elleni küzdelemben – új jogszabályi lehetőségek (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt a magyarországi rendőrségi korrupció elleni küzdelem jogszabályi keretrendszeréről, gyakorlatairól és lehetőségeiről.