Az egyéniesített végrehajtás a speciális csoportok (részlegek) munkájának tükrében (Belügyi Szemle, 2015)
A szerzők áttekintést nyújtanak a magyarországi börtönök speciális bebörtönzési szabályairól, eljárásairól és feltételeiről.