A közlekedésrendészetről mint a rendészettudomány egyik fontos kutatási tárgyáról (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző amellett érvel, hogy akadémikus módon kell tanulmányozni a közlekedésrendészet jelenlegi fejleményeit.