A migrációs tevékenységgel kapcsolatos biztonsági ellenőrzések (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést ad a törvényhozás keretrendszeréről és gyakorlatáról a magyarországi migráció ellenőrzésében.