Egyszerűsített honosítás egy bűnügy keresztmetszetében (Belügyi Szemle, 2016)
Egy közelmúltbeli korrupciós eset bemutatásával a szerző áttekintést nyújt arról, hogyan lehet visszaélni az egyszerűsített honosítási eljárásokkal.