„Abban nem hihetünk, hogy a migrációs nyomás enyhülni fog…”: Beszélgetés dr. Végh Zsuzsannával, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatójával (Belügyi Szemle, 2016)
Most nem új és főként nem hosszú távra szóló menekültügyi stratégia kidolgozására van szükség, hanem konkrét döntésekre, és ezek nyomán gyors cselekvésre.