A hódmezővásárhelyi térfigyelőkamera-rendszer szerepe a közlekedési bűncselekmények, balesetek felderítésében (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintő elemzést ad arról, hogy a térfigyelőkamera-rendszert hogyan használták fel a forgalommal összefüggő bűncselekmények és balesetek felderítésében a magyarországi Hódmezővásárhelyen.