A rendőrség és a tűzvédelmi igazgatás kapcsolata (Belügyi Szemle, 2016)
A szerzők áttekintést nyújtanak arról, hogy a rendőrség, a tűzoltóság, valamint a katasztrófavédelem adminisztratív szabályozása és gyakorlati feladatai hogyan kapcsolódnak egymáshoz Magyarországon.