A megbízhatósági vizsgálatok története: egy új jogintézmény útja (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a megbízhatósági vizsgálat hogyan került bevezetésre a magyar jogrendszerben 2011 óta.