Temetők, istentiszteleti helyek, védőszentek és imakönyvek jelentősége a rendőrségi lelkipásztori ellátás tekintetében (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző összehasonlító áttekintést nyújt a rendőrségi lelkipásztori szolgálat kihívásairól.