A védő jelenléti joga a nyomozási szakban (Belügyi Szemle, 2016)
Figyelembe véve a büntetőeljárási törvénykönyv folyamatos újrakódolását, a szerző áttekintést nyújt a védőügyvéd szerepéről a magyarországi vizsgálatokban.