A fegyveres elkövetés értelmezésének változásai az 1961-es büntető törvénykönyvtől napjainkig (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt az 1961-es büntető törvénykönyv elfogadása óta Magyarországon fegyveresen elkövetett bűncselekményekről.