A holttest-azonosítás hazai helyzetének értékelése 1951 és 2015 között I. (Belügyi Szemle, 2016)
A szerzők áttekintést nyújtanak arról, hogy az ismeretlen holttesteket hogyan azonosították az elmúlt 65 évben Magyarországon.