Az igazságügyi szakértés egyes kérdései a büntetőeljárásban, különös tekintettel az informatikai szakterületre (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy az informatikai szakértők milyen szerepet töltenek be a büntetőeljárásokban és a kriminalisztikában.