A közérdekű bejelentés bűnmegelőzési és bűnfelderítési relevanciájának vizsgálata a gazdálkodó szervezeten belül elkövetett bűncselekmények vonatkozásában (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt a visszaélésekkel kapcsolatos bejelentésének nehézségeiről a magyarországi korrupciós ügyekben.