A titkos információgyűjtés és adatszerzés eredményének felhasználása a büntetőeljárásban (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a rejtett információk miként használhatók fel a bűnügyi nyomozásokban és eljárásokban.