A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén megjelenő illegális bevándorlás (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt a legutóbbi migrációs kihívásokkal kapcsolatos rendészeti válaszokról egy regionális magyar rendőrségi egységben.