A digitális tachográf felhasználásának lehetőségei a baleset-helyszínelő munkában (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a digitális tachográfok miként használhatók a közlekedési balesetek helyszínelésénél.