Az idegenrendészeti hatóság tevékenysége rendkívüli migrációs helyzetben (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a közelmúltban elfogadott intézkedésről az illegális tömeges migráció tekintetében Magyarországon.