A titkos információgyűjtés az új büntetőeljárási törvénytervezet tükrében (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a nemrégiben benyújtott büntetőeljárási törvénytervezet miként kezeli a titkos információgyűjtést Magyarországon.