A gyűlölet politikája: közösségi, társadalmi és globális válaszok (Belügyi Szemle, 2017)
A szerzők áttekintést nyújtanak a International Network for Hate Studies kétévenkénti konferenciájáról, amelyet 2016 májusában rendeztek a Limericki Egyetemen.