Közrendészeti magánbiztonság és magánrendészet közpénzből (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy az alkotmányos kérdésekben miként alakultak a rendőrség, a biztonság és a rendészet területén a közelmúltbeli jogszabályi fejlemények Magyarországon.