Az eljárási jogok és a gyermekbarát igazságszolgáltatás érvényesülése Magyarországon, büntetőeljárás alá vont külföldi fiatalkorúak esetén (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekinti a fiatalkorúak eljárási jogait Magyarországon, és kvalitatív kutatás alapján vizsgálja a büntetőeljárások során gyanúsított vagy vádlott külföldi gyermekek helyzetét.