Büntetés-végrehajtási pártfogó felügyelői tevékenység a munkaerőpiaci integráció tükrében (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a magyarországi pártfogó felügyelő tisztek szerepéről és tevékenységéről a visszaesés csökkentése és a munkaerő-piaci reintegráció érdekében.