Az információbiztonság humán aspektusai: A biztonságtudatossági ellenőrzés során alkalmazott social engineering technikák elemzése a SPEAKING modell segítségével (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan fonódik össze a hackerek szubkultúrája, a bűnszervezetek, valamint a social engineering a kommunikáció területén.