Az erőszakos bűnözés és a terrorizmus azonos és eltérő kriminológiai jellemzőinek vázlatos áttekintése (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző összehasonlítja az erőszakos bűncselekmények és a terrorizmus kriminológiai tulajdonságait.