A helyreállító gyakorlat alkalmazása Kanadában a fiatalkorú fogvatartottak kezelése során (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a helyreállító gyakorlatról a Waterville Ifjúsági Intézetében Nova Scotia-ban.