A szakvélemények büntetõperbeli felhasználásának elvi és gyakorlati kérdéseirõl (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a bizonyítékok elméletéről és a szakvélemények joggyakorlatáról Magyarországon.