Az interoperabilitási e-nyomozás alapjai (Belügyi Szemle, 2018)
Az átjárhatóság és az adatbázisok közötti átfedés szempontjából a szerző áttekintést nyújt az elektronikus nyomozásról és annak kriminalisztikában betöltött szerepéről.