A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar fejlesztésének tapasztalatai 2015–2018 (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészeti Karának fejleményeiről.