Az egyetemi közös közszolgálati gyakorlat mint a gyakorlati felkészítés egyik fõ színtere (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt az egyedülálló közös közszolgálati szemináriumról, mely alapvető jelentőségű a gyakorlati képzési modul kötelező minden közszolgálati hallgató számára.