A bûnügyi tudományok intézetté válása a rendészettudományi karon (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan fejlesztették a Bûnügyi Tudományok Intézetét, beleértve többek között a Rendészettudományi Kar büntetõjogi és kriminológiai tanszékeit.