A kriminálstratégia önállósodása (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a „Kriminálstratégia” akadémiai és gyakorlati tudományágáról, mely függetlenné vált a magyar rendészettudományi felsőoktatás területén.