A külföldiekkel és az irreguláris migrációval összefüggõ büntetõjog-alkalmazás a 2017. évi büntetõeljárási törvényben (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a büntető igazságszolgáltatás legújabb fejleményeiről a külföldi állampolgárok és az illegális bevándorlók számára az új magyar büntetõeljárásról szóló 2017. évi törvényben.