Az Emberi jogok egyetemes nyilatkozata és az identitás szabadsága (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy létezik-e az identitás szabad választása, mint a nemzetközi kisebbségvédelmi törvény alapelve.