Gumibot, vízágyú, könnygáz – avagy közrendvédelmi partnerség (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt 1968 óta a nyilvános tüntetések területén a különféle polgári stratégiákról és a közrendvédelmi válaszokról Magyarországon.