A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara helye, szerepe és lehetséges szervezet fejlesztési irányai a rendészeti igazgatási modell feladatrendszerének szempontjából (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a magyarországi magánbiztonsági kamara szerepéről, szervezeti felépítéséről és potenciális modelljéről.