Alkalmazott IT projektmenedzsment-eszközök és -módszerek a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat gyakorlatában (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző áttekintést nyújt az informatikai projektmenedzsment eszközökről és módszerekről a Magyar Nemzetbiztonsági Szakszolgálat gyakorlatában.