A kiberbiztonsági feladatok kezelése az európai uniós jogalkotás fényében (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző áttekintést nyújt az Európai Unió összetett kiberbiztonsági programjáról, mely fokozza az uniós polgárok és vállalkozások kiberbiztonságát.